/ Allmänt /

Chiapudding


 
2 dl Soyamjölk (valfri smak) & 2-3 msk Chiafrön
Blanda samman produkterna och låt stå i kylen under natten. Serveras med valfria bär eller inga bär alls. 
 
Igår provade jag och mamma på Chiapudding, som varit väldigt omtalat på sistone. Tyckte att resultatet och smaken blev riktigt bra och passar utmärkt som mellanmål under dagen. Många använder sig av kokosmjölk istället för soyamjölk. Men det gav inte alls samma goda smak som med soyamjölken, ärligt så gav det knappt något smak alls. Absolut värt att testa för er som är sugna på något nytt och mer hälsosamt!
 
/ Allmänt /

Migrän

Idag är ingen bra dag. Vaknade upp alldeles för tidigt imorse med en dunkade huvudvärk på en hjärnhalvan, och än håller det på. Har alltså haft ständig huvudvärk ända sen klockan 06 00.. Har inte heller haft någon matlust pga smärtan. Har bara legat i sängen hela dagen och här ligger jag fortfarande, helt slut fast än jag sovit mer än jag själv trodde en människa kunde göra. Men ska försöka samla så mycket kraft som möjligt och hoppas på att det släpper så jag kan få i mig middag (otroligt viktigt), framtills dess ska jag fortsätta ligga i mitt kolsvartarum och bara blunda.
/ Allmänt /

Min helg


Har hunnit träffa en hel del människor den här helgen och det har varit supertrevligt. I fredags hade jag och Johanna en bakdag med "skitsnack" i mängder skulle väll egentligen säga samtal utan någon egentlig mening. Men vi hade det riktigt mysigt. På lördagen var mina planer ganska så oklara till en början men i slutändan så spenderade jag min lördagskväll med Pontus och hans vänner framför en film. Tillbringade även natten hos honom. När jag kom hem på söndagen så tog det inte länge innan jag befann mig hemma hos min kompis Saga som är här och hälsar på. Det var otroligt kul att träffa henne då det fanns en hel del saker att prata om. När jag väl kom hem på kvällen var jag så slut att jag la mig i sängen framför TVD utan minsta lilla engergi i kroppen. Och idag är det måndag och skola..tyvärr!