/ Allmänt /

Förändring


Imorgon händer det!! Har nämligen bokat en tid hos frisören och imorgon kommer det ske en förändring. Vad jag kommer göra med mitt hår tänker jag inte avslöja idag, trots att det flesta av mina vänner redan vet vad jag planerat så visar jag det här på bloggen senare.
/ Allmänt /

Överdriven trötthet


Senaste veckan som gått har jag varit så otroligt trött. Förstår att allt inte står rätt till. Idag hade jag inte ens någon energi att ta mig upp ur sängen, jag ville bara sova. Mamma ringde därför och bokade tid åt mig hos vårdcentralen. Så på måndag blir det en dubbeltid där, för att försöka se vart jag den här tröttheten  kommer ifrån. Hoppas på allt att dom kan ta reda på vad felet är så jag kan börja ta tag i skolan och träningen igen. Men nu ska jag bara ta det lilla lugna framför TVn, puss!
/ Allmänt /

Min helg i bilder & lite text

Bakade en tårta och firade pappa på hans 40-årsdag
Sen på kvällen blev det förfest med ett gäng härligar tjejer, sen drog vi vidare på andra äventyr.I lördags hade vi kräftskiva här hemma med några från släkten innan jag drog vidare till Pontus. Igår blev det bara att ta det lugnt här hemma skrivandes framför en samhällsuppgift.