/ Allmänt /

Bigbrother


Har haft en underbar helg. Efter att ha haft lite fest abstinens lyckades vi tack vare lite impulsiva beslut få till en av dom bästa kvällarna på länge, minnesvärd helt enkelt. Idag har däremot varit en ta det lugnt dag med maxmat och Bigbrother mys med familjen. Tänkte även ta och passa på att meddela att gårdagens träningspass gav mig den värsta träningsvärken jag haft på länge. Men eftersom att det var det jag hoppades på så ska jag försöka att inte klaga, vilket rent utsagt är omöjligt då det gör så fruktansvärt ont. Imorgon vankas skola och ett antal trappor men jag ska kämpa på och förhoppningsvis köra ett magpass efter skolan. Natti natti!
/ Allmänt / Nytt /

underwear

Den övre bh:n gick på 199kr och underdelen kostade 69kr. Den svart/bruna gick på 149kr, och allt är från H&M.
 
Gick en vända på stan innan jag tog mig till gymmet. Fick med mig två tröjor och underkläder, tröjorna visar jag er senare. Körde i vilket fall ett riktigt bra benpass idag och hoppas innerligt på träningsvärk imorgon. Besides gym och stan inväntar jag just nu in lite umgänge så har precis städat upp lite i mitt rum, och vill nästan inte ens lämna det pga så mysigt.♥
/ Allmänt / Nytt /

Loreal Paris

Vattenfast mascara & Bronzer från Loreal 99kr/st

Köpte dom två övre sminkprodukterna på taxfreen när jag skulle hem från cypern. Priserna skiljer sig lite ifrån sverige men ingen extremt stor skillnad måste jag säga. I nuläget sitter jag och väntar på att åka och träna med Shadja och ida på någon timme så passar på att fylla ut tiden lite. Ska även lämna tillbaka en jacka som jag tvekar på. Ikväll är planerna än så länge oklara och det återstår att se vad som blir av, puss!