/

17 days left until summer

Blev ingen skola för mig på grund av illa mående, men vad kan man göra åt de. Vaknade upp vid 1åt kände mig mycket bättre. Mötte upp Johanna för att få fysikboken samt ta en tripp förbi Ica. Köpte med mig "frukost" som jag sedan satt och åt i solskenet på altan framför fysikboken. Imorgon är de skola som gäller för min del så nu ska jag platsa mig framför spanskan. kram!

 

/ Nytt /

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADURE

Fanny Lyckman For Estradure / 199 kr

Den otroligt snygga kepsen på bilden ovan kom i posten idag. Äntligen är den min! Har köpt lite nya saker nu i veckan som ni kommer få bild på, samt den sista delen av Stockholms shoppingen som jag helt glömt bort. Har beställt en ny skolavslutnings klänning. Praktiskt taget samma men dom skickade helt fel strl. Nu är de dags för mig att ta fram skolböckerna igen..
 
/ Allmänt /

solsken och 20+

De senaste dagarna har verkligen bjudit på sol och värme ett riktigt sommar väder med andra ord! Har legat en hel del i solen och myst på, ätit glass, åkt longboard och promenerat ända in till stan och tillbaka dvs 14km inte dåligt! Idag startade jag dagen med en nyttig och god frukost som ni ser på bilden ovan. Efter ett tag gick jag och la mig i solan och inväntade Merita, Johanna och Saga . Blev mer solande mer glass ätande och även kortspel. Under kvällen tog hela familjen cyklarna ner till min moster där de bjöds på grillat. Perfekt dag och perfekt slut på dagen. Nu sätter jag mig med skolböckerna för att läsa in lite spanska innan man kryper ner i sängen.Fick även hem min skolavslutnings klänning idag som tyvärr var stort som ett tält så den måste skickas tillbaks sorgligt nog..