/ Allmänt /

The hobbit maraton


Imorgon är jag ledig! Hur skönt somhelst, så idag har jag hobbit maraton med pappa inför nästa hobbit film. Anledningen till att jag är ledig är för att jag i lördags var på öppethus för att prata inför dom blivande gymnasieeleverna som står inför det svåra valet jag och många andra stod inför för två år sedan, åh vad tiden går fort bara ett och ett halvt år till studenten och balen, längtar verkligen så mycket! 
/ Allmänt / Nytt /

24 november

Now days ser praktiskt taget alla inlägg likadana ut, tråkigt jag vet. Men det kommer förändras så fort det finns tid för det. Dom kommande veckorna speciellt innan jullovet har jag en lista på det jag har att göra i skolan och den är inte kort kan jag meddela. På lördag ska jag vara informatör på min skola under öppethus, så det blir spännande. I Är så otroligt luddig i mitt skrivande och jag ber om ursäkt för det och tänkte även avrunda här.
/ Allmänt /

XXL sport

Efter middagen åkte jag till storheden med familjen för att titta förbi på den nya butiken xxl sport som öppnade igår. Hittade tyvärr inget mer än detta över då dom vanligaste storlekarna på det mesta var slut, såklart men man börjar bli rätt van. ATM ligger jag i min säng och funderar på att slå på Romeo & Julia då det vankas prov imorgon och jag kan inte vara mer otaggad än vad jag är just nu.