/ Allmänt /

birthday girls

Firade som jag sa tidigare dessa två urgulliga brudar på bilden ovan. Vet inte riktogt hur jag ska kunna summera den här dagen kortfattat. Men jag ska göra mitt bästa. Startade dagen med ett tidigt träningspass med Johanna och de gick väldigt bra. Strosade efteråt runt på stan för att fixa lita småsaker inför kvällen. Väl hemma fixade jag till mig och begav mig mot Vickan. När alla var på plats bjöds de på pizza, kladdkaka och massa godsaker. Vi lekte lekar, sjöng singstar, dansade runt och hade det hur trevligt som helst innan alla drog sig hemåt. Älskar verkligen kvällar som denna!
 
/ Nytt /

Ralph lauren

Ralph Lauren / Kringlan

Igår umgicks jag med ett antal underbara tjejer från klassen för att fira Vickan och Ida. Så ett inlägg om kvällen kommer dyka upp under dagen med en hel del bilder.

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6277466156 "
/ Allmänt /

My valentines day

Min allahjärtans dag omfattades av en hel drös av olika saker. Startade upp dagen med skola där de bjöds på fika. Direkt efter blev det att köra kondition på gymmet. Möte sedan upp Jinet i stan för att få lite buss sällskap innan vi båda skiljdes åt. Under kvällkvisten mötte jag upp mina tjejer på Ica där vi inhandlade massa frukt och choklad som vi skärde upp,smällte och åt upp såklart. Efter vårt tjejmys fick jag och Jinet för oss att vi skulle dra oss vidare på en fest och sedan avrunda kvällen/natten? hos några. Vilket även blev av. Kunde inte be om en bättre alla hjärtans dag!