/ Allmänt /

It's quite the same as before

Har hamnat i något mystiskt blogg mönster.Bloggar typ varanan dag,bättre de än aldrig.Igår firade jag,Merita och Becka bästa Johanna som fyllde 16! Vi åt tårta och myste,på och spelade black ops.Födelsedags barnet var ju sjuk stackarn.så vi tog för mesta dels de väldigt lungt.De senaste dagarna har vädret levererat plus grader i mängder.Idag blev de bara att dra på sig skinnjackan och solglasögonen för att sedan ta en promenad ute med Saga och Merita.Härligt var de! Imorgon beger jag mig mot Piteå för att umgås med en saknad filur!
/ Allmänt /

You are what you listen to

Gårkvällen spenderades hos Johanna.Åt pizza och mös framför skräckfilmen sinister med massa onyttigheter.De var väldigt mysigt.När filmen slutat hade klockan passerat 12 och alla började vandra hem (tillsammans då alla var lite ärrade utav filmen) tragiskt de här med mörker! Idag har varit en slö dag.Har tränat,duschat samt myst med smoothie framför ett x antal avsnitt av grey's.
/ Allmänt /

Blonde

Hej! Fick lov i Torsdags och de känns hur bra som helst.Mina senaste dagar har förgyllts med Maxmat ,häng med de bästa och långa sovmorgonar.Idag ska jag förbi Johanna och fira henne lite i förväg eftersom hon fyller år på Måndag.Blir bland annat att äta pizza och mysa på bra lördag! Just förtillfället sitter jag med slingning i håret i hopp om att dölja min utväxt lite extra.När det är klart ska jag dra på mig kläder och vandra mot johanna.Kram på er!