/ Allmänt /

Sista dagen


Usch, det känns verkligen som att mina inlägg inte går ut på något alls. Men vill ändå uppdatera er alla. Eftersom att det vankas skola imorgon så har jag endast legat framför skolarbete både i sängen och i solen med podcast's i mina öron vilket har gjort dagen lite bättre än vad den egentligen är för plugg är iofs aldrig särskilt kul. Tänkte även nämna att mina inlägg inte alls är särskilt fint uppbyggda beror på att min dator fortfarande inte fungerar och jag lever med min iPhone och iPad, men jag överlever ett tag framåt och hoppas ni också gör det, puss!
/ Allmänt /

Just do it


Efter en varmdag och lite mys i solen med grillad mat drog jag på mig träningskläderna och tog bussen in till gymmet där jag spenderade någon timme med Liza innan jag tog sista bussen hem. Nu ligger jag i sängen framför en film och har ångest över allt skolarbete jag har att göra imorgon är säkerligen inte ensam om detta så all lycka till alla er andra.
/ Allmänt /

Grillmys

Efter en mysig sleepover at My place med tjejerna i förrgår for vi igår och grillade lite godsaker i värmen som slagit till dom senaste dagarna. Vi befann oss framför brasan i flertal timmar där vi sjöng till gamla godingar och snackade om lovets alla händelser. Perfekt litet avslut på det här lovet innan vi återgår till skolan på tisdag.