/ Allmänt /

Cypern


Om endast 5 dagar lämnar jag Sverige och flyger ner till Cypern med familjen. Idag blir det att börja packa resväskan och förbereda mig inför flyget ner till Stockholm nu på fredag. Jag kommer vara borta i 2 veckor och jag vet inte hur det kommer att vara med wi-fi där, så det återstå och se. Annars kommer jag med massvis med bilder när jag kommer hem.
/ Allmänt / Nytt /

Paket från Nelly

Redan i början av förra veckan beställde jag hem ett paket som innehöll ovanstående saker. Ett par as snygga och bekväma heels och en brazilian underdel som passar perfekt nu när jag åker utomlands med min familj. Allting satt perfekt, och vad är inte det bästa när man beställer något? Jo, att man slipper skicka tillbaka en massa grejer och hålla på att gorma hit och dit. Nu ska jag iallafall ta mig ut och gå en runda med lurarna i öronen och bara njuta, puss på er!
/ Allmänt /

Long time ago

Här har det stått tomt lite allt förlänge. Anledningen bakom det är för att jag det senaste 3 veckorna har jobbat. Men dessa veckor har gått så extremt fort och jag ångrar verkligen inte dom här veckornas arbete då jag haft det så otroligt roligt och knappt jobbat alls. Nu är dom veckorna över och det känns ändå ganska tomt då ens rutiner försvinner. Kan inte säga att jag bara jobbat den här tiden, har spenderat en hel del tid på stranden med vänner, spelat minigolf och haft mysiga tjejkvällar med mina underbara vänner. ♥